Pentekening workshop 3 ½  uur of 5 uur

(mogelijk als cursus van minimaal 6 lessen á 2 ½ uur)

Deze uitdagende workshop is bestemd voor creatieve deelnemers,  maar ook voor degenen die hun talent willen ontdekken. Ervaring is niet nodig. Van precieze pentekeningen, eigen creatieve uiting tot surrealistische of abstracte onderwerpen, alles is mogelijk. U hoef geen aangeboren talenten te hebben om een mooie pentekening te maken.

Deelnemers geven zelf aan wat zij graag als model willen gebruiken of ik wijs zelf een thema aan. Tijdens de workshops leert u van mij hoe u met kunstenaarsogen naar de vorm van objecten moet kijken.

Ik geef u concrete aanwijzingen en leer u goed met potlood en inkt-pen  om te gaan.

Aarzel niet om deel te nemen aan deze workshop. Een mooi schilderij aan de woonkamermuur is een waardevol bezit, vooral als je kunt zeggen dat je het zelf hebt gemaakt.

Tarief per 3 á 3 ½ uur workshop:

- volwassenen € 35,00 incl. BTW, koffie/thee/koek  en materialen - kinderen v.a. 11 t/m 16 jaar € 19,00 incl. BTW en materialen

Tarief per 4 ½ á 5 uur workshop:

- volwassenen € 60,00 incl. BTW, lunch en materialen                                                    

- kinderen v.a. 11 t/m 16 jaar € 30,00 incl. BTW, lunch en materialen

Cursus á 6 of 10 lessen van 2 ½ uur per les

- volwassenen € 17,50

- kinderen v.a. 11 t/m 16 jaar € 10,00 incl. BTW

 

  • Mijn uurtarief is: € 9,75 incl. BTW, vanaf min. 5 pers. en exclusief materialen

**   Door de (regering aangevraagde) regels voor de Corona crisis, mogen wij voorlopig in gelimiteerde groepen van maximum 3 personen werken, dus op tijd melden a.u.b. Heeft u vragen of wilt u zich opgeven dan is dat mogelijk via mijn e-mail adres:     carmen_todita@yahoo.com